Google Apps


Google Apps bir çok Google hizmetinden kendi alan adınızı (Örn:     www.blogadimbahar.com      gibi) kullanarak yararlanmanızı sağlıyor.

Google Apps, ekibinizin ve sizin, istediğiniz yerden ve cihazdan bağlantı kurarak çalışmanıza yardımcı olan bulut tabanlı bir verimlilik paketidir.

Google Apps hizmeti aynı zamanda Google servislerini de kullanmanızı sağlıyor. Örn: Gmail, Google Takvim, Google Talk, Google Docs gibi.

Özellikle kurumsal kullanıcılar tarafından tercih edilen Google Apps hizmeti ile alan adınıza ait e-posta, takvim, ortak çalışma alanı gibi hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkün.

Kurulumu, kullanımı ve yönetimi kolaydır. Daha etkili bir şekilde çalışmanıza ve gerçekten önem teşkil eden konulara odaklanmamıza olanak tanır.

Apps Kasası için 30 günlük ücretsiz deneme sürümü mevcuttur.

Apps Kasası tamamen web tabanlı olduğundan yüklenmesine veya bilgisayarda herhangi bir yazılım bulundurulmasına gerek yoktur. Apps Kasası; G Suite Enterprise, G Suite Business, Eğitim için G Suite veya G Suite Essentials sürümüne dahildir. Dilerseniz, kullanıcı başına aylık 5 ABD doları karşılığında da Apps Kasası lisansları satın alabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pictochart

Plickers

Buncee