Visme

VİSME



Web siteleri ve sunumlar için tasarım yapmayı ve bu tasarımları kolaylaştırmayı hedefleyen online bir platformdur.

1)      Nasıl kullanılır?

Arama sekmesinden “visme.co” adresini yazıp aratıyoruz.








Ardından “Sign Up. It’s free!”butonuna tıklayıp kaydoluyoruz.

E-mail hesabımızla kayıt yapabileceğiniz gibi “Google” ve ya “Facebook” hesabımız ile de sisteme dahil olabilirsiniz.

Daha sonra yapmak istediğiniz kategoriyi seçerek dilediğiniz örnek tasarım üzerinden ilerleyebiliyorsunuz.

Örneğin; infografik bir çalışma yapmak için "İnfografik" kısmına tıklıyor, arama butonuna nasıl örnekler istediğinize dair kelimeler yazıyorsunuz. Akabinde karşınıza o kategorideki örnekler çıkıyor.

2)      Avantajları nelerdir?

Visme, çok sayıda projeyi özelleştirmek için düzenleyebileceğiniz, sürükleyip bırakabileceğiniz grafikler ve çizelgeler içeren şablonlar ile “hazır bloklar” sunarak süreci basitleştiren bir bilgi aracı. Ayrıca sunumlar, çevrimiçi görüntüler ve daha fazlasını oluşturmanıza da olanak sağlıyor. Visme, tasarımınızı görüntüleyenlerin konumu ve cihazı ile etkileşim istatistikleri dahil olmak üzere, oluşturduğunuz her bir bilgi grafiğine ilişkin analizler de sunuyor.

3)      Sınırlılıkları nelerdir?

Sadece online olarak kullanılabilen Visme'de biri ücretsiz olmak üzere 3 farklı kategoride, toplam 9 üyelik sistemi bulunuyor. Üç tasarım yapabildiğiniz ücretsiz üyeliğin yanında, aylık 10 dolar ödeyerek 15 tasarım, 20 dolar ödeyerek sınırsız tasarım yapabiliyorsunuz.  Ayrıca iş ve eğitim için de farklı planlardan ve çeşitli özelliklerden yararlanabiliyorsunuz.


Made with Visme

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pictochart

Plickers

Buncee